THE SMART TRICK OF خواص عناب خشک برای کبد چرب THAT NOBODY IS DISCUSSING

The smart Trick of خواص عناب خشک برای کبد چرب That Nobody is Discussing

The smart Trick of خواص عناب خشک برای کبد چرب That Nobody is Discussing

Blog Article

بسیاری از خواص دمکرده عناب خشک برای تقویت پوست استفاده می‌کنند. خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی عناب می‌تواند به درمان آکنه، لکه‌ها و جای زخم کمک کند. با این حال، تحقیقات مستقیم در این زمینه وجود ندارد.

از دیگر خواص عناب می‌توان به بهبود عملکرد خونرسانی و تنظیم گردش خون اشاره کرد که این موضوع به دلیل آهن و فسفر در عناب است.

عناب تازه و خشک شده به عنوان میان وعده در سراسر جهان مصرف می‌شود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبک زندگیسلامت و پزشکیخواص هاتناسب اندامارزش غذاییپوست و مواطلاعات داروییدانستنی های بارداریگیاهخواریمعرفی فیلمدیالوگ های ماندگارمعرفی کتابچهره هاسرگرمیاشعار زیبامتن زیباسخنان بزرگانپیام تبریکتولدت مبارکمتن انگیزشیمتن عاشقانهترین هادانستنی هادانش و فن آوریدکوراسیون داخلی منزلعکس های جالب و دیدنیگل و گیاهانموضوع انشاآشپزیمتن عاشقانه نابمتن زیبا و دلنشینفال روزانه امروزفال قهوهفال تاروت اصلی

ترندهای ۲۰۲۴: ۲۶ مدل کت تک مجلسی طرح دار زنانه برای هر استایلی

خرمای چینی یا عناب نوعی میوه‌ی پرخاصیت است که به صورت تازه و خشک شده مصرف می‌شود. در حالی که عناب تازه به دلیل خواص سلامتی‌بخش خود بسیار محبوب است، میوه خشک درخت عناب نیز می‌تواند به همان اندازه مفید باشد با این تفاوت که خشک کردنش، زمان نگهداری آن را افزایش می‌دهد.

خوردن عناب دارای خواص بسیاری است، اما باید این نکته‌ را در نظر داشته باشید که مصرف عناب می‌تواند با برخی از داروها تداخل ایجاد کند و خواص عناب در طب سنتی در برخی از مواقع برای فرد مصرف کننده ایجاد مشکل نماید.

میزان کلسیم و فسفر بالای این میوه مغذی باعث می‌شود تا استخوان‌های بدن شما از نظر استحکام، بهبود یابد و دارای مقاومت خوبی باشد.

همچنین مطالعات حیوانی نشان داده‌اند که عصاره عناب ممکن است اثرات برخی داروهای ضد تشنج از جمله فنی‌توئین، فنوباربیتال و کاربامازپین را تقویت کند.

عناب را می‌توان به شکل‌های مختلفی در برنامه غذایی گنجاند. یکی از روش‌هایی که بسیار پرطرفدار است استفاده از این میوه به شکل دمنوش و چای می‌باشد.

بنابراین حداقل دو هفته قبل از عمل جراحی و تا دو هفته بعد از آن، نباید از عناب استفاده کرد.

علاوه بر این، پلی‌ساکاریدهای عناب می‌توانند با مکانیسم‌های مختلفی مانند القای آپوپتوز (تورم و متلاشی شدن) سلول‌های توموری، جلوگیری از سرطانی شدن (اُنکوژنز)، گسترش سلول‌های تومور و بهبود پاسخ ایمنی به تومورها، فعالیت ضد‌سرطانی از خود نشان دهند.

استفاده از مطالب سایت کوکا در دیگر سایت ها تنها با درج نام و لینک منبع (کوکا) مجاز می باشد.

Report this page